Spia-Nyt - fra vores administrationsselskab

Som selvejende institition har Rosalie siden 2014 været tilknyttet og organiseret under administrationsselsabet SPIA. Her vil vi jævnligt lægge deres nyhedsbrev ud til frit læsning, der bla omhandler vilkårerne for det selvejende område.

 

Om Spia - (en præsentation fra Spias hjemmeside)

 

SPIA er et privatejet administrationsselskab for selvejende og private institutioner. Vi er et velfungerende team af 16 faste medarbejdere og 5 eksterne konsulenter. Vi lægger vægt på høj faglighed og professionalisme, hvad enten det drejer sig om regnskaber, lønadministration, personalesager, vedtægter og driftsaftaler eller noget helt femte.

 

SPIAs formål er at yde den bedst mulige service til jeres institution med udgangspunkt i jeres behov. Vores vigtigste ressource er medarbejdernes kompetencer, engagement, arbejdsglæde og indgående viden om institutionsområdet. Vi sikre, at enhver institution har en fast løn- og regnskabsmedarbejder og at der er en let og hurtig adgang til den juridiske, pædagogiske og politiske rådgivning.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------